Siden 1997 har jeg afholdt foredrag på skoler, uddannelsesinstitutioner, virksomheder, i kirker, biblioteker, medborgerhuse, foredragsklubber, foreninger m.m.

Jeg holder rigtig meget af at fortælle om de oplevelser jeg har haft, de rejser jeg har været på, de indsigter livet har givet mig og ikke mindst om de bøger jeg har skrevet.

Indien har jeg besøgt stort set hvert år siden 1997. Indien er et af de mest fascinerende lande jeg har været i med enorme kontraster og forskelle. Indien åbner alle sanser og byder velkommen til uforglemmelige oplevelser.

Mine foredrag kan kombineres og er altid ledsaget af billeder og effekter.
Se alle mine foredrag
 

Book foredrag:

I Gandhi og Anne Marie Petersens fodspor

En augustdag i 1920 holdt Gandhi et stort folkemøde i tempelbyen Vellore i Sydindien. På forreste række stod en dansk kvinde, den grundtvigske missionær Anne Marie Petersen.

Hun blev en nær ven af Gandhi, deltog aktivt i indernes kamp for selvstændighed og grundlagde en pigekostskole som Gandhi nedlagde grundstenen til.

I ord og billeder skildres hendes interessante liv i Indien og hvordan hendes møde med det enorme land og dets mennesker fik store konsekvenser for hendes missionærgerning. 

Vi hører om nationalbevægelsen, hvorfor en sådan bevægelse opstod og hvorfor den appellerede til Anne Marie Petersen.


Praktiske oplysninger

Alle foredrag er ledsaget af billeder og rekvisitter.
Varighed: 1 1/2 - 2 timer, ell. efter aftale
Pris: Efter aftale.

Forespørgsel om foredragene på e-mail: mail@tineelisabethlarsen.dk
eller på tlf. 20 63 60 74
 
 En augustdag i 1920 holdt Gandhi et stort folkemøde i den sydindiske by Vellore. På forreste række stod en dansk kvinde, den grundtvigske missionær Anne Marie Petersen. Da Gandhi fik øje på hende, kaldte han på hende og sagde: ”Kom herhen, Frk. Petersen” og sagde til hende: ”Jeg er saa glad ved at se Dem”.
Det var en modtagelse, hun ikke havde ventet og fra det øjeblik følte hun sig ikke mere som en fremmed i Indien, men som en af landets egne. Hun blev en nær ven af Gandhi, deltog aktivt i indernes kamp for frihed og selvstændighed og grundlagde en pigekostskole, hvor piger fik både et hjem, skolegang og en uddannelse.

Bogen er på 832 sider (inkl. illustrationer) og koster 349,- kr.

Køb bogen her
Tine Elisabeth Larsen | CVR: 25377281  | Tlf.: 20636074 | mail@tineelisabethlarsen.dk